مقاله برای مدیریت مواد غذایی در شرایط بحران چه تدابیری اندیشیده ایم؟

 مقاله برای مدیریت مواد غذایی در شرایط بحران چه تدابیری اندیشیده ایم؟

… دانلود …

مقاله برای مدیریت مواد غذایی در شرایط بحران چه تدابیری اندیشیده ایم؟ دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برای مدیریت مواد غذایی در شرایط بحران چه تدابیری اندیشیده ایم؟ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله برای مدیریت مواد غذایی در شرایط بحران چه تدابیری اندیشیده ایم؟،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برای مدیریت مواد غذایی در شرایط بحران چه تدابیری اندیشیده ایم؟ :

سال انتشار: 1385

محل انتشار: سومین کنگره بین المللی بهداشت، درمان و مدیریت بحران در حوادث غیرمترقبه

تعداد صفحات: 1

نویسنده(ها):

مهین روزی طلب – دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – دانشکده پرستاری و مامایی – بیمارستان امام سج
مهرانگیز عسکریان – دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – دانشکده پرستاری و مامایی – بیمارستان امام سج
بیژن محمدی – دانشگاه علوم پزشکی یاسوج – دانشکده پرستاری و مامایی – بیمارستان امام سج

چکیده:

زلزله ازحوادث طبیعی شایع در بسیاری از نقاط دنیاست که خسارات مالی و جانی بسیاری را به دنبـال دارد . ایـران بـا وسـعتی معادل 1648195 کیلومتر مربع بر روی نوارزلزله خیز آلپ – هیمالایا قرار گرفته است . از حدو د 300 شـهر کـشورایران حـدود %77 آ نها بر روی گسلها و پهنه بندی زلزله قرار گرفته اند . طبق آمار به دست امده در سال 1381 بیش از 38 زمـین لـرزه در ایران ثبت شده است . اما دیر یا زود دوباره زمین لرزیدن را از سرخواهد گرفت و دوباره هزاران نفر در شرایط اضطرار قرارخواهند گرفت که به کمک نیاز دارند . شرایط بحرانی موجب بروز شرایط فیزیولوژیکی خاص ومختل شدن سلامت جسمی و روانی ناشی ازاسترس می شود . لذا درچرخه مدیریت حوادث غیرمترقبه، تامین موادغذایی به مقدارکافی جهت کاهش تلفات انسانی، کاهش
شیوع بیماریهای عفونی وهمچنین حفظ کارائی مناسب افراد حائز اهمیت است . نویسنده این مقاله معتقد است کـه در مرحلـه اول جهت براوردن نیازهای تغذیه ای افراد، باید ارزیابی سریع و دقیق از وضعیت موجود بـه عمـل آیـد و درمرحلـه دوم برنامـه ریزی مناسب جهت جمع اوری کمکهای غذایی و رساندن آنها به گروه هدف در یک دوره ک وتاه مدت و یا دراز مـدت مـد نظـر قرارگیرد . این مواد غذایی باید مناسب مصرف انسان، دارای ارزش تغذیـه ای، ایمـن از نظـر بهداشـتی، قابـل پـذیرش از لحـاظ فرهنگی، قابلیت آماده سازی آسان و امکان طبخ آنها بوسیله تسهیلات و منابع سوختی موجـود و دردسـترس باشـد . نویـسنده دراین مقاله قصد دارد به اصول برنامه ریزی غذایی درشرایط بحرانی در مراحل زیر بپردازد .
-1 برنامه ریزی غذایی در مرحله امدادرسانی اولیه
-2 برنامه ریزی غذایی درمرحله بازیابی
-3 برنامه ریزی غذایی توسط مسئولین تغذیه
-4 برنامه ریزی غذایی شخصی در صورت بروز زلزله

با سلام،محصول دانلودی مقاله برای مدیریت مواد غذایی در شرایط بحران چه تدابیری اندیشیده ایم؟ آماده ارائه به شما پژوهنده عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله برای مدیریت مواد غذایی در شرایط بحران چه تدابیری اندیشیده ایم؟ هدایت میشوید
مقاله برای مدیریت مواد غذایی در شرایط بحران چه تدابیری اندیشیده ایم؟